Verzending en levering

Wij verzenden vanuit onze samenwerkende magazijnen & fabrieken in Nederland. Verwacht dus dat uw artikelen afzonderlijk worden verzonden (als u meer dan één artikel bestelt), aangezien verschillende fabrieken gespecialiseerd zijn in verschillende productiegebieden.

Het duurt meestal 2-4 werkdagen voor alle bestellingen aankomen en maximaal 14 werkdagen. Levertijden variëren van product tot product; gebaseerd op de vraag en de verzendlocatie.

Het duurt meestal 2 tot 4 werkdagen.

Nee, wij verzenden alleen gratis naar NL en BE.

Betaling

Wij verwerken alle bestellingen in Nederland. Hoewel de inhoud van de winkelwagen in meerdere valuta wordt weergegeven, rekent u af in EU tegen de laatste wisselkoers.

Wij accepteren alle gangbare creditcards: Visa, Mastercard, Ideal, Paypal en Afterpay.

U kunt er absoluut zeker van zijn dat alle aankopen hier veilig zijn.

Voor de meeste landen hoeft u geen douane te betalen, maar dat hangt af van waar u bent en of u meer dan 1 stuk bestelt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor douanekosten. Neem contact op met uw lokale douaneagentschap voor meer informatie.

Bestelling

U kunt vanuit elk land een bestelling plaatsen, wij verzenden wereldwijd.

Ja, alle klanten ontvangen een bestelnummer na het plaatsen van hun bestelling.

Algemeen

Wij verkopen de informatie van onze klanten niet. E-mail is alleen voor opvolging en om nieuwsbrieven te sturen over onze promoties en nieuwe producten.

U kunt er absoluut zeker van zijn dat alle aankopen hier veilig zijn.

Ons bedrijf is gestationeerd in Nederland