Restitutiebeleid

Wij hanteren een retourbeleid van 30 dagen, wat betekent dat u na ontvangst van uw artikel 30 dagen de tijd heeft om een retour aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet uw artikel in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Je hebt ook de kassabon of het aankoopbewijs nodig.

Om een retourzending te starten, kunt u contact met ons opnemen via support@danieledenofficial.com. Als je retourzending wordt geaccepteerd, sturen we je een retourlabel en instructies over hoe en waar je het pakket naartoe moet sturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retour aan te vragen, worden niet geaccepteerd.


U kunt altijd contact met ons opnemen voor elke retourvraag op support@danieledenofficial.com

Schade en problemen

Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.Uitzonderingen / niet retourneerbare artikelen

Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals bederfelijke goederen (zoals voedsel, bloemen of planten), aangepaste producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen) en persoonlijke verzorgingsproducten (zoals schoonheidsproducten). Wij accepteren ook geen retourzendingen van gevaarlijke materialen, brandbare vloeistoffen of gassen. Neem contact op als u vragen of zorgen hebt over uw specifieke artikel.

Helaas kunnen we geen retouren accepteren voor uitverkoop artikelen of cadeaubonnen.

Ruilen

De snelste manier om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u wilt, is om het artikel dat u hebt terug te sturen, en zodra de terugkeer is geaccepteerd, een aparte aankoop te doen voor het nieuwe artikel.

Terugbetalingen

Wij laten u weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt u automatisch terugbetaald via uw oorspronkelijke betaalwijze. Denk eraan dat het enige tijd kan duren voordat je bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en verwerkt.

We zullen er altijd naar streven de best mogelijke klantenservice te bieden, aarzel niet om contact met ons op te nemen via support@danieledenofficial.com.

Retourformulier. Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling van het aankoopbedrag of een omruiling, verdient het de voorkeur dat het geretourneerde product in originele staat en met labels en etiketten wordt teruggestuurd. Het product mag geen sporen van gebruik bevatten. Het voldoen aan deze voorwaarde is geen verplichte voorwaarde voor de uitoefening van het herroepingsrecht. Wij behouden ons het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen al gebruikt zijn of buiten onze schuld zijn beschadigd.

Retour- of omruilbeleid Het kan gebeuren dat uw product niet bevalt. U kunt uw aankoop binnen 14 dagen annuleren en vervolgens binnen 14 dagen retourneren. Wij storten dan het bedrag terug op uw rekening. Gebruik indien mogelijk de originele verpakking. Alle retourzendingen moeten door een lid van de DanielEden klantenservice worden goedgekeurd. U heeft vanaf de ontvangst van uw bestelling maximaal 14 dagen de tijd om een artikel te ruilen voor een andere maat/kleur of om uw geld terug te vragen door het af te geven bij een PostNL servicepunt. VERPAK JE PARTIJ MET DE LEVERINGSNOTA Verpak de artikelen goed, zo mogelijk in de originele verpakking, en voeg zo mogelijk het retourformulier toe. Het wordt op prijs gesteld dat u hierin aangeeft of u een andere maat/kleur nodig heeft of de artikelen wilt retourneren en om welke artikelen het gaat. STICK HET RETURN LABEL OP EEN ZICHTBARE PLAATS VAN HET PARCEL Vraag het retourformulier aan op support@ledsfeer.nl VERZENDEN Ga naar een van de PostNL servicepunten (een postkantoor of pakketpunt) en verstuur uw pakket. Zodra het product in ons magazijn is ontvangen, wordt de maat/kleur zo snel mogelijk omgeruild of terugbetaling geregeld. Retourformulier ... Om voor terugbetaling of omruiling in aanmerking te komen, verdient het de voorkeur dat het geretourneerde product in originele staat en met aangehechte labels en etiketten wordt teruggestuurd. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Het voldoen aan deze voorwaarde is geen verplichte voorwaarde voor het uitoefenen van het herroepingsrecht. Wij behouden ons het recht voor geretourneerde artikelen te weigeren indien het vermoeden bestaat dat de artikelen buiten onze schuld zijn gebruikt of beschadigd. Een retourzending moet voorzien zijn van track & trace code. De afzender is altijd verantwoordelijk voor de zending. Retouradres: ... bedrijfsnaam ... adres ... postcode plaats PERSOONLIJKE GEGEVENS ORDERNUMMER: _____________________ NAAM: _____________________ E-MAILADRES: _____________________ TELEFOONNUMMER: _____________________ INHOUD ARTIKEL BESCHRIJVING NUMMER REDEN VOOR TERUGZENDING Verkeerde maat Verkeerd artikel Beschadigd ontvangen Niet naar wens Anders:__________________ VOORKEUZE VAN TERUGZENDING Ruilen voor een maat:_________ Ruilen voor artikel:__________ Ruilen voor een nieuw Geld overmaken naar rekening (IBAN):_____________________

Recht op annulering

U heeft het recht dit contract binnen 14 dagen zonder opgave van redenen te annuleren. De annuleringstermijn vervalt na 14 dagen vanaf de dag van het sluiten van het contract.

 

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons [INSERT: uw naam, geografisch adres en, indien beschikbaar, uw telefoonnummer, faxnummer en e-mailadres] in kennis stellen van uw beslissing om deze overeenkomst te herroepen door middel van een duidelijke verklaring (bijvoorbeeld een brief per post, fax of e-mail).

U kunt het bijgevoegde modelformulier voor opzegging gebruiken, maar dit is niet verplicht.

Om de annuleringstermijn in acht te nemen, is het voldoende dat u uw mededeling betreffende de uitoefening van het annuleringsrecht verzendt voordat de annuleringstermijn is verstreken.

Gevolgen van de annulering

Als u dit contract annuleert, betalen wij u alle van u ontvangen betalingen terug, inclusief de leveringskosten (met uitzondering van de extra kosten die ontstaan als u een andere leveringswijze heeft gekozen dan de door ons aangeboden goedkoopste standaardlevering), zonder onnodige vertraging en in ieder geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag waarop wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing om dit contract te herroepen. Wij zullen de terugbetaling verrichten met hetzelfde betaalmiddel dat u voor de oorspronkelijke transactie hebt gebruikt, tenzij u uitdrukkelijk anders bent overeengekomen; in ieder geval zijn er voor u geen kosten verbonden aan een dergelijke terugbetaling.